Spray istället för ipl

Alternativ till ipl behandling

Om du anser att inköp av epileringsapparat är för dyrt så kan en bra spray vara en kortsiktigt billigare lösning, men i längden tjänar du på att kunna genomföra en ipl hårborttagning hemma.

hårfria benHårborttagningskräm

Med en spray tar du bort hår från ytan av din hy. En hårborttagningsspray fungerar på så sätt att det blir en kemisk reaktion med håret. Detta gör att håret löser upp sig och man kan enkelt tvätta eller skölja av håret,det kan vara smart att ha en tvättsvamp som man endast använder för detta ändamål. Den spray vi kan tipsa om är Hair No More . Den är speciellt framtagen för att sakta ner eller helt förebygga oönskad håråterväxt.

Spray

Så fungerar krämen

Till skillnad från vaxning och epilering, som tar bort håret från roten och uppåt, löser en hårborttagningskräm upp håret som växer på ytan av huden, och lämnar den len och hårfri i flera dagar. Men om du istället rakar bort håret gör detta att hårstrået som växer tillbaka kommer att vara vasst, men med krämer blir det en mjukare och lenare återväxt.

Effektiv spray

Om du söker ett snabbverkande, effektivt sätt att ta bort ditt hår på för en låg kostnad kan en spray för hårborttagning vara det rätt för dig. Du applicerar enkelt på området du vill ta bort hår ifrån och lämnar krämen under den angivna verkningstiden. När du sköljer av krämen som står angiven i instruktionerna sköljs ditt hår av enkelt, snabbt och smärtfritt. När du använder en spray så blir det inte lika kladdigt som med en kräm.

Här kan du läsa mer om HAir No More

Är du  trött på din dubbelhaka?

Då kan vi tipsa om naturliga behandlingar som på ett par månader kan hjälpa till att minska din dubbelhaka utan ett ingrepp. Här kan du läsa om hur du kan ta bort dubbelhaka

Den finns krämer som kan vitalisera och strama åt huden under hakan och det finns även en ansiktsmask som heter chin up som ger en visuell effekt redan efter en behandling på 30 minuter. Masken ger dig även en mjukare och slätare hud. Dessa behandlingar mot dubbelhaka kostar från ca 400kr och är ett naturligt och prisvärt alternativ.