hårborttagning ipl Stockholm

hårborttagning ipl i Stockholm

Här kommer lite information om  salonger som erbjuder ipl hårborttagning i Stockholm.
Spektrakliniken
Denna klinik ligger   på Döbelnsgatan 21, T-bana Rådmansgatan.
Permanent hårborttagning med laser eller IPL!
Dom erbjuder  paketpriser på hårborttagning med ipl över hela kroppen. Hos spektrakliniken kan du boka  tid för en kostnadsfri konsultation så du kan få svar  på hur du snabbast och säkrast ska bli av med ditt hår. Denna klinik  har över 10 års erfarenhet inom området.  Dom säger sig använda den bästa utrustningen i branchen.
Några pris exempel
Överläpp 800 kr
Haka 1100 kr
Haka och hals 1400 kr
Hela ansiktet 1900 kr

Revivekliniken
Denna klinik ligger på  Karlavägen 69, 114 49 Stockholm
Detta är en av Stockholms första kliniker. Dom erbjuder gratis konsultation som kan bokas direkt via hemsidan.  Dom använder sig av permanent hårborttagning med Starlux Pulserande Ljussystem. Tyvärr finns inga priser på hemsidan, men vid konsultationen får du pris uppgifter och förslag på vilka behandlingar som passar dig.
Salong Beautech
Denna salong ligger nära Solna Centrum.
Dem erbjuder hårborttagning med IPL teknik.  Denna salong är  medlem i svenska laser-medicinska sällskapet.
Personalen är medicinsk utbildade samt certifierade laserterapeuter.
Även  här får du du alltid en kostnadsfri konsultation och ett prisupplägg som visar hur många IPL behandlingar du sannolikt kommer att behöva för att få ditt önskade resultat med en ipl behandling.  Mellan IPL behandlingar är det valfritt om du vill raka området, men på behandlingsdagen måste du vara nyrakad, stubben får max vara 1 milimeter lång, så raka dig kvällen innan din behandling eller eventuellt på morgonen om ditt hår växer snabbt. Så får du bäst resultat med ipl hårborttagning.

[wp-stealth-ads rows=”1″]
Exempel på deras priser
Överläpp, haka eller kindben     400 kr
Nacke & hårfäste 500 kr
Hela ansiktet 1 000 kr
Hals och axelparti 900 kr
Armhålor 500 kr
Men tänk på att priser är inte alltid  det viktigaste. Så jämför flera kliniker som erbjuder ipl hårborttagning i Stockholm och försök att hitta den salong som du känner mest förtroende för och ger ett seriöst intryck. Ett förslag kan vara att boka en mindre behandling först, så att du ser om du får den effekt som du önskar. Lycka till ,hoppas att du hittar en salong för hårborttagning i Stockholm  som passar dina behov och plånbok.

Men det billigaste alternativet kan vara att behandla sin generande hårväxt själv. Det finns flera effektiva och prisvärda lösningar.

Här kan du läsa om ipl hårborttagning hemma .

Hos SVERIGES HUDTERAPEUTERS RIKSORGANISATION kan du få bra info.